29 de juny 2007

Comiat

Avui hem acomidat a la nostra directora, i amb ella el curs escolar . L'aula d'acollida vol ser agraïda amb ella, ja que som conscients que gracies a ella avui per avui l'aula d'acollida es una realitat amb el compromís de treball i de lluitar pel pla d'entorn et diem gràcies Goretti. i com no vas lluny fins aviat


A la Goretti

Amb el ressò encara de l'adéu no desitjat a la Carme i, sens dubte com ella hauria volgut, dinem plegats per acomiadar un altre curs. Aquest dinar ens serveix també per dir un "fins sempre" a tots i a totes les companyes i companys que, després de dedicar uns anys del seu mestratge a la nostra escola, marxen cap a altres centres. Molta sort i moltes gràcies.

Entre elles hi ets tu, Goretti.

Fa 3 anys vas acceptar capitanejar el nostre vaixell, amb decisió i valentia cosa que cal agrair-te. No sempre es veu des del port, l'esforç que això suposa, les hores de dedicació, els maldecaps i les hores d'insomni.

Ja abans feies de grumet o sobrecàrrec, coneixies ben bé el vaixell i ho has fet palès en el decurs d'aquesta singladura.

La singladura no ha estat fàcil, hi ha hagut dies de mar plana i altres de maregassa, tu ferma i diligentment has sabut conduir la nostra nau per aigües serenes, amb tenacitat i dedicació

A cada cop de mar, has hagut de trobar el rumb i la vela correcta per aprofitar al màxim la intensitat del vent, a fi d'ancorar al ports desitjats, a fi d'aconseguir els objectius assenyalats i això cal reconèixer-ho.

Ja sabem què ens diràs, que ha sigut possible gràcies al treball d'un bon equip, de mariners? De mestres? De grumets? . Tot sovint ho afirmes i no et traurem la raó, ja que és ben cert, però no és menys cert que l'equip pot ser molt bo, però si no es gaudeix d'un bon lideratge no s'aconsegueixen bons resultats.

Diuen que a mar és on millor i més bonics es veuen els estels, i segur que són moltes les nits que els hauràs vist sense poder-ne gaudir, sens dubte tu saps del que parlem. Però els estels pots veure'ls des de molts altres llocs, per exemple, des d'una caravana i amb la companyia dels teus, sense el neguit de la feina.

Ja som a port, Goretti, recorda tota la travessia, vam començar amb un llagut i hem acabat en un gran veler. Aquí et lliurem el diari de bord. Conserva els bons records i oblida els menys agradables. Que les nits i els dies siguin els millors per a tu i tots els teus, gaudiu plegats de cada moment. Us ho mereixeu!

GRÀCIES i fins sempre....

El Claustre de mestres, Alcover juny de 2007