23 de març 2008

Un article que sorprèn gratament

Tornar de vacances i visitar, els bloc amics, llegir una estona els seus articles i en arribar a un d'ells, salta la sorpresa: Un article que fa referència al nostre bloc i a un altre bloc, també amic.
Sorprèn i estimula, la seva lectura fa que hom, no cregui ser mereixedor de tant bones paraules, si bé modèstia part sempre, són ben rebudes, l'autora de l'article és la Núria Aupí, ( coordinadora del pla educatiu d'entorn de Palafrugell).
Una amiga de d'Empordà, que té un bloc dels més visitats, pel seu rigor i treball diari, paraules que esperonen i tanmateix aixequen el llistó per no defraudar-la, Núria procuraré estar a l'alçada de les teves paraules, si bé soc conscient que serà feina difícil , però no impossible.
Seguir el teu exemple, de tenacitat, constància i saber fer, el repte fins a fi de curs. Procurarem a l'Aula d'acollida que el nostre bloc sigui una eina d'aprenentatge viva, oberta al món per la qual podem compartir, amb generositat amb tots i totes els membres de la nostra societat plural i diversa.
Gràcies Núria i com tu dius "endavant les atxes"