15 d’abr. 2008

La interculturalitat en primera persona

La setmana cultural avança tot agafant solera, les aules, són ara més que mai espais dinàmics, de treball i cooperació, entre alumnes, mestres, pares i membres de la comunitat educativa.
El conèixer altres cultures i països ha despertat curiositat inquietud i el que és més interès entre els alumnes.... Les aules han pres una nova dinàmica grups de treball la recerca s'ha fer extensiva a tots els espais i recursos del centre, biblioteca, aula d'informàtica, menjador, laboratori.... Tot és necessari , tot és a l'abast i malgrat l'enrenou el bon clima fa que el treball sigui molt productiu.


Cicle Mitjà i Superior

Les aportacions de pares i membres de la comunitat educativa, fan que la interculturalitat , aconsegueixi el seu màxim exponent, ja que són els propis migrats el protagonistes del fet i qui expliquen i comparteixen la seva cultura i tradició.


Cicle Inicial

Tot observant el desenvolupament de la setmana, cal adonar-se de les cares del alumnes immigrats, aquest dies són ells els que és senten els protagonistes i sens dubte aquest dies faran que s'estimin més l'escola i el poble... En resum dies de cohesió social.
Avui han participat a les activitats els següents familiars:
Ornamentació amb henna:
Nadia i Ezzahra
Vestits i instruments:
Zorha
Merjars:
Latifa, Khadija i Houria