28 de maig 2009

Ens retroven a la ràdio

Fa uns dies que la visita anunciada, de les tres estudiants del Master de periodisme BCN IL3, si voleu sols un pretext per reprovar-nos alguns dels alumnes que ara fa quatre anys vàrem visitar, els estudis de ràdio d'Alcover...
Un dia on varem poder gaudir més de l'estudi, ja sabíem com era i enregistrar fora més fàcil, el nostre domini de la llengua l'arrelament al poble i els anys ens han any donat maduresa i seguretat, però en va emotiu.
En Sergi el director de l'emissora local ens va donar les instruccions per enregistrar les nostres presentacions i deixar constància al nostre poble d'acollida -Alcover-, del nostre pas i tanmateix ésser agraïts amb tota la població que generosament ens ha acollit i ja en som ciutadans, -Alcoverencs vinguts de fora-.El repte d'aquesta ocasió eren els objectius de les càmeres, la de vídeo i la de fotografia, que la Isabel i la Cristina prenien imatges pel seu treball.
Tot i el neguit inicial l'ambient que és va respirar va asserenar els neguits i allunyar els nervis inicials i ens ho varem passar d'allò més bé.
El Rafa i el Cosme, sempre atents a la porta, eren el nostre referent catalitzador al començament de la sessió si bé als poc minuts ens varem sentir com a casa i la tarda va passar volant.
De les fotos (totes) que ens han facilitat la Cristina, la Olaia i la Isabel hem fet un vídeo que volem compartir amb tots vosaltres seguidors i seguidores del nostre blog.