9 de maig 2009

Jornada de Tutors/es d'Aula d'Acollida

El divendres dia 8 a la Universitat Laboral de Tarragona, tingué lloc la Jornada de Tutors/es d'Aules d'Acollida de la demarcació de de Tarragona, és presentaren experiències força interessants, una jornada d'intercanvi de parer opinions i que obria les portes a una perspectiva, si bé agosarada no menys necessària.
Deia el subdirector general, és ara quant cal fer el pas, de l'aula d'acollida a l'aula ordinària, un camí difícil però necessari. altres ponents entre ells al inspectora LIC (Rosa Codines) se sumava a aquesta proposta i en diferents presentacions tutors d'aules d'acollida reivindicaven la mateixa necessitat
Personalment representant la nostra aula i centre escolar va participar en la jornada i en la meva exposició també em vaig sumar a la necessitat del pas de l'aula d'acollida a l'aula ordinària. Adjunto els power points de l'exposició.
No hi ha dubte que les aules d'acollida estan en un moment difícil segons les demarcacions i que és l'hora de refer el panorama i el mapa segons les necessitats, feina difícil però que amb força encert ja ho esta fent la nostra inspectora, segur que el seu saber dibuixara el millor dels possibles mapes de les aules d'acollida pels propers cursos.
Ànim i felicitats als organitzadors, va ser una jornada rica i enriquint-nos creixem i millorem economitzant esforços.