11 de maig 2009

Una tarda mediàtica

La setmana passada, la Isabel Pastor, la Cristina Zumaquero i la Olaia Ocerin, varen fer les darreres imatges del documental tesi final de màster..... Ara els queda la feia de muntatge... Sembla ahir que van començar els contactes, i avui l'espai de l'aula i el seu microclima, fa com si fes molt de temps que ens coneguéssim, i res uns mesos, però la complicitat que s'ha respirat ha fet possible el tracte senzill sincer i anem per feina.
Aprofitant la seva visita, varen recordar i repetir la visita a la ràdio, on el seu director Sergi Franc ens tornà a explicar el funcionament de l'estudi de la ràdio i allí aprofitarem fer les nostres presentacions, i les primeres vivències a Catalunya i a Alcover... Mentre la Cristina, Isabel i Olaia enregistraven imatges i feien fotografies, en Sergi també enregistrava les nostres paraules.


Uns moment a la ràdio on si bé no vam viure el directe i l'emoció del estem a l'aire, si que deixarem enregistrades les nostres veus. Un dia on els alumnes i tutors de les aules d'acollida del Ceip i del SES, col·laborem amb el Sergi per l'Edició del programa de ràdio i amb la Isabel, la Cristina la Olaia pel seu reportatge televisiu de final de Màster.

L'únic objectiu la cooperació i la senzilla convivència, al marge d'edat raó social nacionalitat.... Sols agermanats per una llengua, el vehicle de comunicació, el català. Gràcies Sergi, per fer-nos sentir els protagonistes d'un programa de ràdio . I gràcies Isabel, Cristina i Olaia, per deixar-nos viure una nova experiència i formar part del vostre reportatge televisiu. Molta sort amb la vostra tasca