4 d’oct. 2007

Temps de bandolers

Arriben dies de Bandolers!!!

Aquest any és celebra el seu cinquè aniversari de la Fira de Bandolers que enguany celebrarà i tindrà lloc el cap de setmana del 12, 13 i 14 d'octubre.
Les representacions de l'arribada de bandolers, les batusses i la persecució i ajusticiament dels capitostos dels bàndols, marcaran l'eix central d'una festa, que un any més, ens traslladarà a l'època en que els bandolers es passejaven a pler pels carrers de la vila.

Fes clic a la imatge i veuras el progarma de la fira

A l'escola es companys i companyes de cicle inicial ens convidaren a celebrar els dies de bandolers, van dir: "Voleu ser aprenents de bandolers" Una idea genial convertir-nos en bandolers si que guai!!!

El dimarts el mestre ens va demanar que poséssim el nostre nom a un mocador, era el mocador del Bandoler, ho van fer a l'aula d'acolllida, i quant ens pensaven que ja érem aprenents de bandolers, el mestre va dir, ara guardeu el mocador aquí a la classe i esperem la sorpresa dels bandolers, ens havien d'esperar, quin pal no?

El dimecres al matí mentre fèiem classe van trucar a la porta, era una mestra de cicle inicial que es va dir a la classe de primer us espera una sorpresa, ens vam posar el mocador de bandoler i cap a la classe de primer.

En arribar a la classe , vam seure amb els companys i de sobte se sentí un cop molt fort al passadís i arriba un bandoler, quin ensurt!!!

El bandolers en va explicar la seva història, va ser molt bonica, ara ja sabem més dels bandolers i tenim el mocador d'aprenent de bandoler, així per la Fira de Bandolers, podrem fer de bandolers, com fa molts i molts anys ho feien al nostre poble i als voltants.

Nens i nenes de l'aula d'acollida