28 de febr. 2008

Els oficis i les botigues

Des de fa dies, els alumnes de l'aula d'acollida, estem estudiant els oficis i les botigues, avui per completar el nostre estudi hem volgut anar a veure algunes botigues i oficis del nostre poble.
Amb el qüestionari que hem preparat, i el plànol d'Alcover ha començat el nostre itinerari pels carrers del poble, una manera d'orientar-nos per si un altre dia anem de viatge a una localitat que no coneixem.
Els oficis, el senyor Anton, el forner ens ha explicat con fa el pa, ha estat molt bonic per això ho volem compartir amb vosaltres.Al cap les infermeres ens han explicat les feines de que fan, ha estat més curt, perquè hi havien malats esperant, però també molt bonic.A les botigues també ens han atès d'allò més bé, i han sigut molt simpàtics amb nosaltres, la carnissera , la peixatera i la flequera ens han respost a les preguntes que teníem preparades.


A la carnisseriaA la peixateriaA la flecaD'aquesta manera hem pogut conèixer millor les botigues i els oficis del nostre poble. Volem donar les gràcies a tots el que han participat de la nostra experiència.
Alumnes de l'Aula d'Acollida
Ceip Mare de Déu del Remei Alcover

Com tutor de l'aula d'acollida he d'agrair al poble d'Alcover a la seva gent que de forma desinteressada, participen en el procés d'acolliment dels infant nouvinguts, fam d'alguna forma que l'esperat Pla Educatiu d'Entorn sigui gairebé una realitat sense disposar en¡cara de la dotació del departament.
Una realitat que sovint sent la incomprensió, si bé camina amb pas ferm , fent que l'aprenentatge de la llengua catalana i l'estima pel país sigui una realitat.
Gràcies a tots i totes.
Cosme Garrell i Guiu